Acties

In 2014 hebben wij een grondige verbouwing kunnen realiseren. Onze vereniging heeft de beschikking over een voormalige kleedkamer van een handbalvereniging. In deze ruimte konden de leden een kopje koffie drinken en de laatste nieuwtjes delen.

We waren in de gelukkige omstandigheid dat we uit konden breken en er een ruimte bij konden betrekken. Onze vereniging had behoefte aan een grotere ruimte. Om vergaderingen te kunnen houden en activiteiten te kunnen organiseren voor onze leden. Er is door 4 tot 5 mensen weken lang, elke dag hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Na twaalf weken kon ons nieuwe clubhuis in gebruik genomen worden. Ook de toilet ruimte is grondig aangepakt. We zijn erg trots op ons clubhuis en onze vereniging.

2016 …… weer een geweldige vooruitgang van ons complex. We hebben de gritpaden kunnen vervangen door tegelpaden. Onze mestleverancier heeft het grit van de paden geschraapt en de zandlaag aangebracht. In enkele dagen hebben een groot deel van onze leden ongeveer 9000 stoeptegels verwerkt.